väskor

image158 image159
Man kan aldrig få för många (små)väskor. Silver med gula blommor från någon tidning, röd från H&M, röd med blommor från Indiska och svart från Vero Moda.

want some egg?

image158
Finfin äggformad kappa från H&M's rea, som smygstartade idag. 798 kr ordinarie pris, 398 kr nu.
Jag blir lite småsugen faktiskt, men näe. Har ju en parkas som dyker upp i januari.


fryslort

image156
Hittade en grym topp från On n est pas des angesLa Redoute. Älskar ryggen. Synd att man är fryslort o måste gå med tröja över ryggen jämt bara ^^ 269 kr för den varmblodade.

hatkärlek

image153
Jag har någon slags hatkärlek till klänningen ovan, också från H&M's kampanj Jul 2007. Ibland älskar jag den och lägger den i shoppingkorgen, och någon dag senare tar jag bort den. Det har ju hänt kanske två gånger hittils. Den är ju fin och så, men det känns som om alla (eller väldigt många) har den. Och när ska jag använda den, egentligen? Vilket dilemma.

tänk om jag hade en liten, liten apa...

image154image155
Jag är inte så mycket för Paul Frank annars, men den här pyjamasen var riktigt söt. Dels för att det är små cyklar på en del av toppen :) 40 euroRock On, som skeppar till Sverige för 13 euro.

det värmer mitt shoppinghjärta

image151
Beställde detta underklädesset imorse från H&M's Jul 2007-kampanj. I setet vill jag egentligen bara ha korsetten, håller mig hellre till hotpants eller spetstrosor än string nu för tiden. Menmen... Man kan ju bara beställa dom ihop, så. Skrev lite om korsetter i det här inlägget, men jag orkar inte springa runt och prova på stan och denhär såg fin ut.

tävling

image152
Hittade en tävling på bloggen Therez Garderob idag, hon gör grymt fina t-shirtar!! Priset är ett presentkort på Åhléns och en av hennes finfina t-shirtar.

tell me something i don't know

1. Nu för tiden blir jag oftare sugen på frukt eller frön än godis.
2. För en tid sedan blev jag faster, åt en liten Elon. Innan dess sa jag att jag aldrig skulle skaffa egna barn, men jag har ändrat mig. Egna barn är det underbaraste som finns. Trots stor mage, illamående och förlossning.
3. Jag har fortfarande inte "lärt mig" att dricka kaffe, inte ens saker som cappucino etc. Te är mer min grej.
4. Både min farmor och farfar dog innan jag föddes.
5. På gymnasiet gick jag en textilutbildning, trots att jag har lite tålamod och inte är någon hejjare på att sy. Jag tyckte bara att det var roligt.
6. Jag var volontär i ett av länderna i Baltikum i ett tag på sensommaren, men valde att åka hem.
7. Shirin är inte mitt riktiga namn, jag tycker bara att det låter fint.
8. Jag har ett är på näsan, mitt emellan ögonen, som vissa av mina vänner inte upptäckte förrän jag bytte från glasögon till linser i gymnasiet. (Glasögonbågen döljer precis.)

Jag utmanar dom som känner sig manade och/eller inte har gjort detta än. Det är så svårt att välja ut folk.


igår, idag, ikväll

image150
Igår beställde jag ovanstående cardigan och parkas från H&M Vår. Fick vårkatalogen av en vän i helgen, så nu kunde jag också kika igenom den. Hittade 19 saker jag tyckte om, men bantade ner det "lite".

Idag gick jag och fikade med en vän, blev rätt fort bestämt eftersom hon slutade tidigare än beräknat och vi inte hade hunnit ses annars. När hon kommer och möter mig vid bussen ser jag att hon har likadan tröja på sig som mig, och likadana örhängen. Hah, komiskt. Nåväl, så kan de gå när man gillar H&M ^^

Ikväll ska jag bara ligga framför tv'n och dricka julmust och eventuellt glögg. Har kännt mig smått illamående och spyfärdig idag, och jag känner gärna att jag vill ha en lugn kväll och natt utan otrevligheter.

vadå Shirin?

Inte för att förvirra mina stackars läsare, men nu har jag bytt namn på bloggen till Shirin. Det betyder söt eller sött persiska, och jag tyckte att det lät så himla fint så jag blev bara tvungen att byta. Förlåt för eventuella förvirringar! :)

Ikväll har jag kollat på mina två favoritserier, Bones och House. Tisdagskvällarna har helt bytt ut onsdagskvällarna som den obligatoriska tv-kvällen. Sorry Top Model, men ni har hoppat ner ett hack. Just nu leder Bones min tv-liga ;) Och nu ska jag gå ner och kolla på ytterligare ett avsnitt, och efter det gäller Sex and the City om jag inte är allt för trött. Tjing!

kap

image149
Ibland lönar det sig att kika runt på H&M Online titt som tätt, visar det sig. Hittade den vita cardiganen jag beställde förut på H&M's rea nyss, men bara den grå och svarta var nedsatt så jag bytte till en grå. Sen fick jag syn på ett par exakt likadana byxor som jag beställt också, för 98 kr. Samma beskrivning och allt. Reabyxorna hade kostat 198 kr, dom andra kostade 298 kr. Vad hände där emellan tro? Och det rosa linnet har jag spanat på ett tag, så det fick också följa med. En hel outfit för under 400 kr, inte illa.

look alike's

image148image147
1. Svarta skor med guldklack och öppen tå, 4 995 kr kr, Sonia Rykiel.
2. Svarta skor med dragkedja, 419 kr, La Redoute.

h&m's underleverantör uzbekistan

Efter diskussionerna om H&M och barnarbete i Uzbekistan så tycker jag att H&M ska börja skiva ut varifrån kläderna kommer på hemsidan. Vi är många som handlar online, vare sig man bor nära en H&M-butik eller inte, och det skulle underlätta för oss som nu vill bojkotta kläderna som är "Made in Bangladesh" (eftersom Uzbekistan är underleverantör till Bangladesh). Det kanske skulle ta mer tid och folk för H&M Online's personal men behöver dom inte se att en del som handlar online skickar tillbaka kläderna endast för och/eller dels för att dom är från Bangladesh, och vi kan bli mer medvetna från var kläderna kommer ifrån utan att först behöva se plagget i verkligheten.

milkcrate athletics

image146
Kollade precis in på Johannes blogg och blev störtförälskad i t-shirten han har på sig idag (samma fast i vitt till höger på bilden ovan). Kikade sedan in på Sneakers'N'Stuff där märket Milkcrate Athletics fanns, men dom hade inte t-shirten i rosa utan endast vitt. Men jag hittade även en till rolig t-shirt, med Monopol-gubben och texten "No money, no problems". T-shirtarna kostar 349 kr för icke-medlemmar och 249 kr för medlemmar. Inte så pjåkigt med andra ord.

pilobolus

Kolla in denhär videon från Oscarsgalan, riktigt grymt. Dom var även på Oprah Winfrey Show idag.

beslutsångest

image145
Skickade iväg en beställning på H&M igår, på ett par byxor och två tröjor. Egentligen ska jag bara köpa en tröja, men jag kan inte bestämma mig för vilken av dom jag vill ha. Jag vill ha båda två. Men från början var de ju bara byxorna jag skulle ha, så dom kan jag ju inte ta bort... Suck. Beslutsångest var ordet.

småseg söndag

Nu är jag tillbaka från den lilla trippen till Hälsinglands skogar. Med endast tre timmars sömn i bagaget så är jag aningen småseg, men jag överlever. Snart kommer äldsta storebror, hans tjej, deras bebis och min farbror förbi - full rulle med andra ord. Tog en dagens i brådskan igår morse som ni ser här nedanför, den duger.

image143  image144
Klänning/linne  från JC, kofta från Carlings, sjal & strumpbyxor från H&M, skor från Gyllene Gripen & jeanskjol under klänningen/linnet från Carlings.

dr denim

image142
Dessa jeans från Dr Denim skulle inte sitta helt fel i min garderob (Bild snodd från Modebloggen ). Jag börjar gilla dragkedjor på jeans och dessutom behöver jag ett jeanstillskott, jag har för få jag använder. Och på tal om jeans, så måste jag sy upp mina Bikbokjeans, dom är på tok för långa. Imorgon åks det ut till skogarna i Hälsingland, typ. Tjing.

you make me so hot

image139image140image141
Är sugen på en korsett. Hade en från H&M förr, men den var så obekväm så den provades bara. Men nu är jag sugen på en igen... Fast nu finns ju korsetter bara på underklädesavdelningarna. Är sugen på alla tre korsetter ovanför (från H&M allihop, "såklart"), men den till höger lockar nog mest. Den känns mest proper att ha ute bland folk, utan att de skriker för mkt underklädeskorsett om den.

skyhöga klackar

image137  image138
Har kikat på dessa skor från Indiska ett par gånger, med skyhög klack och öppen tå. Jag brukar inte tycka om öppna tår men domhär är helt okej. Kommer dock inte inhandlas då jag nyss köpt ett par andra skor, paljettskorna ni vet. Men fina är dom här minsann. 349 pix från Indiska, som sagt.

blondintankar

image136

Jag vill göra någonting med mitt hår, allra helt blondera det. Jag har redan provat svart, rött o brunt hår så det är bara blont som återstår nu. Hade iofs blond underhår ett tag, men de räknas inte riktigt.. Skulle även behöva klippa längderna, och luggen. Läste förreste igår i Tove's blogg om den här hebreiska låten. Jag älskar den, den är helt jäkla underbar.

rules by mary

image134image133
Fina skor från Rules by Mary. Enkla, men ändå helgrymma. 699 kr på Bubblerom.

alla älskar gunvald

image132
Som den sucker för Beck-filmer som jag är, så tycker jag att dehär trycket var grymt. Kan beställas och fås på t-shirt eller hoods på BeastWear. Från 199 till 379 kr beroende på vilket plagg man vill ha.

kofta

image131
Hittade en underbar, kort, kofta på Vero Moda idag. Dock kostade den 299 pix. Det är inte värt det, men den är ju så fiin... Ett tips för någon annan kanske? Vad jag såg fanns den bara i blått.

Ikväll ser jag på Da Vinci koden och Extra Extra, som idag bland annat gästas av gamla Gävleräven, Rix Morronzoo-prataren och radiodrottningen - Titti Schultz. Det kan man bara inte missa.

paljetter

image130image129
Idag köpte jag ett par paljettskor, 50 pix på DinSko. I ♥ ombyggnadsrea! Sen provade jag en svart paljettklänning på Gina Tricot, men jag kände mig inte alls fin i den. Som om jag var i en skådis i en B-framtidsfilm. Men H&M hade en del fina paljettkläder. Grrr.. Och jakten på nyårsklänning har börjat.

fryssen

image127 image128
Jag har mensvärk, o fryser som en gris. Måste dessutom traska ner till affären snart, om jag har otur. Ska isf ta på mig två tröjor och fuskpälsjackan, då kanske jag blir liite varm. Så här blev det iaf efter jag använt b-u-s häromdagen, tycker jag passar bättre i mitt "choklad bruna" hår nu. Behöver dock klippa luggen ser jag, den börjar bli i längsta laget. Hoho, idag var visst allt från H&M.

pro keds

image126
Hittade ett märke på Bubbleroom som heter PRO Keds. Jag tyckte om skorna, dom är snygga men ändå med lekfulla färger. Inget man skulle använda varje dag kanske, men nån gång när man vill ha något lite annorlunda på sina små fossingar. Dom på första bilden tycker jag nog om mest, prickarna på sulan på dom lila blir lite för mycket av de goda... 599 kr för icke-medlemmar, 569 kr för medlemmar.

perfect choise

image125
Den perfekta skinnjackan? H&M's pojkavdelning. 349 pix. Skynda fynda!

jul 2007 & bloggkoll

image124
Kläderna i H&M's kampanj Jul 2007 är underbara, mycket bättre än de dom hade förra året tycker jag. Fuskpälsjackan är underbar, den och underklädessetet samma dag ska jag försöka haffa. Men förutom det är det nog inget som jag kommer hänga på låset för, kanske beställa om de finns kvar senare bara.

Nu har jag registrerat mig på bloggkoll.com också. Tusan vad dom säkert tjänar pengar på alla bloggare som vill hålla koll på andra bloggare... Fast det är ett smidigt system, slipper man klicka igenom varenda länk och kolla om folk har uppdaterat. Får se om jag blir kvar på bloggkoll eller fortsätter med mitt klickande själv. Man ska ju komma ihåg att logga in där o....


möte & lösnaglar

image122
Idag har jag varit på möte, kom typ nyss hem. Måste dock snart ut igen o skotta snö, kul kul.

Igår fick jag för mig att prova lösnaglar, igen. Det brukar ju inte gå så bra, oftast brukar jag ta bort dom efter en natt. Men igår köpte jag ett gäng lösnaglar från Elite, dom var super. Inte alls lika tjocka och hemska som dom från H&M. Kanske använder lösnaglar på nästa helgs maskerad, eller om dessa sitter kvar tills dess.

Jacka från H&M, väska från Carlings, jeans från BikBok o gamla vinterskor från DinSko

BUSVÄDER

image121Idag har jag köpt en ny tröja, närmare sagt den på bilden. Den är mysig, glittrig och helt underbar. Lite kall kanske, men man får ha nåt under. Dock så förstod jag aldrig skillnaden mellan XS och S i storleken, jag provade båda men dom verkade vara likadana. Köpte även en ny vit/beige BH.

Ska snart ta mig ut i busvädret igen, men ska först spela några omgångar Harpan och bläddra lite mer i ELLE. På tal om bus så använde jag brun utan sol igår, det blev inte värst bra överallt så jag lär fixa till lite ikväll. Jag tycks aldrig lära mig hur man gör för att få det bra på en gång. Några knep?

Ikväll blir det Top Model på tv, och dessutom har vi bestämt att vi ska köpa pizza idag. Mumma. Och jag som inte ens tyckte om pizza för ett tag sen...

Försökte fota våran fuskpälsjacka idag förresten, men bilderna blev suddiga och inge bra. Kanske försöker igen ikväll eller någon annan dag. Man känner sig som en stor teddybjörn i den, men den är mysig och varm.


Tröja från H&M, jeans från BikBok & skor från DinSko. Och ELLE såklart :)

SNÖGUBBE

image120Idag har jag gått o trallat på denhär låten, av Linkin Park, hela dagen lång.
The little things give you away
All you ever wanted
The little things give you away
Was someone to truly look up to you

Dagens består visst nästan endast av H&M, förutom skorna som är VagaBond. En outfit absolut inte anpassad efter vädret, då de har snöat nåt fruktansvärt hela dagen. Jag gick ut två gånger idag och blev nästan helvit som en snögubbe båda gångerna.

Jag saknar sommaren... Och ikväll saknar jag House på tv, dumma Den där Mary. Blir dokumentär om Astrid Lindgren, som skulle ha fyllt 100 år imorgon, istället då.

Imorse läste btw jag en artikel i en av kvällstidningarna att dom gör hårsnoddar av använda kondomer i Kina, som dom säljer utbilligt på marknader för 20 öre. Ihk!

LESS

image119

Idag har jag kännt mig nere och allmänt less hela dagen, så jag skrapade ihop en potensiell partyoutfit för att bli lite gladare. Klänningen är från TopShop, väskan från Lindex och skorna från Asos. Ikväll ska jag se på Cityakuten och PrisonBreak, och dricka te och äta varma tekakor. I love tekakor.

FARS DAG

image118
Ska på budgetmöte med KU om några timmar, fördriver tiden med att fota mina skor, kika runt på Internet och spela Harpan. Har fått en besatthet av att spela Harpan på datorn.

Bröderna kommer förbi snart, för att fira fars dag. Även lilla brorsonen, Elon, på snart 2 månader kommer med. Åh han är så söt! Så de blir det kakor o tårta ikväll, mums. Far ville inte ha något, så jag har inte köpt nåt. Så rolig är jag...


Jag slänger väl ut en dagens i cyperspace samtidigt, när jag ändå är här liksom. Here it goes.

Kofta, linne & kjol - Carlings
Strumpbyxor & örhängen - H&M
Sjal - Indiska
Ring - TopShop
Träarmband - Kroatien
Skor - DinSko

GODINGAR

image117

Kikade nyss in på H&M's hemsida och hittade en massa nyheter, bland annat dessa godingar. Ååh de kliar i mina fingrar... 198 pix. Dom rosa, dom är så underbara. Nåväl, vad är väl en bal på slottet...

SKOR SÄLJES!

1. Pep Step-skor i strl 39. Ser ut som Converse-skor fast med klack. Klacken är 6 cm.
Kan användas med upp- eller nedfällt skaft. Knappanordning ser till så att skaftet håller mig nervikt.
Endast använda några gånger. Köptes för 350 kr, säljes för 250 kr + frakt. Originalkartong medföljer.
 

2. Björn Borg-skor i strl 39. Snyggt slitna med högt skaft och röda detaljer och innerfoder.
Köpta för 500 kr, säljes för 300 kr + frakt. Använda endast en vinter.
 

3. Flipflop-skor med blomma i strl 38. Knappt använda pga. dom är något för små för mig.
Köptes för 150 kr på rea, ord. pris 280 kr, säljes för 80 kr + frakt. Originalkartong medföljer.
 

Betalning sker med Internetgirot.
Lämna en kommentar om ni är intresserad, och av vilket par! :)

SNÖVÄDER

image108Varit ut en liten sväng idag till affären, man blir helt vit så fort man sticker näsan utanför dörren ^^ Snö är kallt, men mysigt.

Igår hämtade jag iaf ut min nya jacka, så nu kan jag hålla värmen. Ska kanske även börja använda våran (yes våran, vi delar systerligt) pälsjacka snart. Man känner sig och ser ut som en teddybjörn i den, men den förjäkla varm, mysig och gosig!

Nu ska jag krypa ned i soffan med filt, en kopp nyponsoppa och en bit choklad och invänta Top Model. Tjing!

Dagens mysiga outfit
Kofta med bollar - H&M
Linne - Glamour
Jeans - BikBok

TISDAG

I'm back on track. Näsan kliar och halsen gör fortfarande lite ont, men det kan jag leva med. Och glasögonen har åkt av och linserna på. Sköööönt. Men jag måste skaffa nya glasögon, iaf glas, så jag kan se något när jag måste använda dom ^^
Nåväl, nu har jag iaf dragit tummen ur och fotat mina tre nyaste prylar. Here we go.


T-shirt & ring - Topshop
Väska - Vandals / Carlings

HEJ ALLA (O)GLADA

image104 
Idag slog tanken mig - hur tusan ska jag ha råd med att köpa julklappar? Jag får varken behörighet till alfa-kassa eller a-kassa, och igår var jag för sjuk för att ta mig till ett inbokat soc-möte. Så nu kommer jag väl inte att få pengar förräns i december, och vem vill ha julklappar efter jul liksom? Och det hjälper inte att folk säger att dom inte vill ha julklappar, för dom blir ändå besvikna om dom inte får några. Man kanske skulle ta o rensa garderoben o se om man har något säljbart... Suck. Världen suger.

RSS 2.0