CHRISTIAN DIOR



JUST FOR FUN

Här kommer en uppvisning av mina högklackade skor (dock saknas ett par rosa med högt skaft), ballerinas och liknande. Sneakers, sandaler och sådant lämnades utanför av den enkla anledning att dom är inte är lika roliga att fånga på bild - oftast.

 

Ett bra o roligt sätt o komma ihåg vad man har. När jag tänker efter så ser jag ett mönster med bruna eller svarta högklackade skor... Kanske man skulle fota sina väskor någon gång också. Just for fun.

FÄRGER

Kollar runt på H&M's hemsida, gör en önskelista och ser sedan att jag vill ha nästan allting grått. En del ceriserosa och lite turkost. Resten av höstens färger verkar inte tilltala mig. "Lejongult" (fast jag skulle kalla det Senapsgult, men vad vet jag som är ketchupätare) är iofs rätt fint, men ingen färg som jag tror skulle passa mig. Nog snackat om färger, nu behöver min mage middag. Ciao!!


ÄNTLIGEN - LÄDERPJUXEN

Sorry för dom sena bilder på mina läderpjux, men här är dom.

image28 image29

Älskar mönsret på klacken och banden framme vid tårna, dom är så fina.
Dom kommer absolut användas på lördag då jag ska på bröllop.

MATTIN

image27

Grymt snyggt halsband från Mattin.

NYTT

Inhandlat: Ett grått långt linne/klänning, svarta leggins, svart kuvertväska samt skorna nedan.
Nu ligger shoppingen nere ett tag....

image26

UR MODETTE'S "GRÖNT ÄR SKÖNARE ÄN NÅGONSIN"

"Schampo, balsam och duschkräm. Deoderant, body lotion och tandkräm. Därefter mascara, rouge, lipgloss och kanske ett fint nagellack. Och så parfym.
Innan vi ens har klivit ut genom dörren har vi utsatt kroppen för över 200 syntetiska och miljöfarliga ämnen, varav flera är cancerframkallande och ett direkt hot mot vår hälsa."

"En av de vanligaste huvudingredienserna i tradionella hudvårdsprodukter i dag är mineralolja. Som ingrediens tillför oljan inte huden någonting - i själva verket täpper den till mellan 40 och 60 procent av hudens porer, vilket försämrar hudens naturliga återfettning och hindrar den från att ta upp vitaminer"

"Inte ens i hälsoprofilerade butiker som The Body Shop eller Apoteket shoppar du säkert - även här säljs nämligen produkter som innehåller mineralolja och andra skadliga ämnen.
Det finns dock några riktmärken att hålla sig till. Kemikalier brukar ha långa konstiga namn, så undvik i regel produkter vars ingredienser du knappt kan uttala. Undvik också produkter vars innehållsförteckning rymmer ord som vaselin, petroleum eller paraffin, eftersom det är mineraloljor."

"Ekologiska och/eller helt naturliga märken: Avanya, Aveda, Dermanord, Crearome, Dermalogica, Dr Hauschka, Håkansson, i.d. Bare Escentuals, L'Occitane, Logona, Lush, Sante, Stella McCartney Care, Tromborg & Weleda."

DRÖMSKORNA - LEFT BEHIND

image25
Bild på världens finaste skor, som jag lämnade kvar i butiken i (gamla?) Riga.

Why?
1: Dom var för stora och de fanns inga mindre.
2: Dom hade öppen tå och sånt gillar jag inte egenligen.
3: Dom var rätt dyra (fast billigare än läderpjuxen när jag tänker efter).

HOME SWEET HOME

Läderpjuxen fick inte bytas, får hem o smörja med skokräm o hoppas de går bort. Lite dålig info domdär DinSko tycker jag...

Nåväl, i torsdag kväll kom jag hem från utlandet. Handlade ett diadem med körsbär, ett par rosa/röda trosor och en väska med blommigt motiv åt mig själv. Nu har jag iaf en favoritaffär i Lettland, Cropp. Annars funkar Seppälä också. Får se vad dom har för utbut på de stället jag ska till... Letter har en tendens att klä sig i typ marknadskläder - och de håller jag mig mer än gärna borta ifrån. De kommer nog bli en del H&M Online med eftersändning, hehe.

Bild på sakerna o mina nya läderpjux kommer kanske upp senare.

LÄDERPJUX

Igår gick jag runt för att köpa mig ett par nya skor, hittade mig ett par läderpumps på DinSko för typ 600. Jag hade sandaler så jag bytte till dom när de började regna, använde dom bara när jag gick hem från stan. Nu är det fnasigt på ena skons framsida, så ska de väl inte hända så fort???

RSS 2.0